Ugemadplan Uge 34 - 2020

Mandag:
Hakkebøffer i fad

Tirsdag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Onsdag:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Torsdag:
Karens squashgryde

Fredag:
Berberiandebryst med pebersovs

Lørdag:
Flæskesteg med sprød svær

Søndag:
Biksemad af flæskesteg



Fisk:
Stegte ris med store tigerrejer

Fisk:
Ovngrillet multe med kantareller



Salat:
Spinat- ærtesalat



Forret:
Kantareller á la creme på hvidløgstoast



Vegetar:
Kantarellasagne, vegetarisk



Dessert:
Brombærtærte med citroncremefraiche



Bradepandekage:
Bradepandekage med sprød brombærtop



Tema:
Grillet kalkunbryst med feta og soltørrede tomater




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.