Kantarellasagne, vegetarisk
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de istandgjorte kantareller i mindre stykker.
Hak de pillede løg.
Tomaterne skoldes og flåes.
Kantarelstuvning: Varm panden og steg løgene klare heri over middelstærk varme. Rør svampe i og fortsæt stegningen over middelstærk varme i et par minutter. Skær tomaterne i små stykker og rør dem i sammen med grøntsagsbouillon, timian, oregano, salt og peber. Kog under låg ved svag varme i 15 minutter. Bechamelsovs: Smelt smørret i en sovsegryde, rør melet i og spæd først med mælk og derpå med grøntsagsbouillon til en tilpas tyk sovs. Kog den igennem i ca. 3 minutter og smag den til med salt og revet muskatnød. Smør et stort aflangt ovnfast fad og dæk bunden med rå lasagneplader. Dæk med kantarelstuvning og fordel nogle skefulde bechamelsovs over. Strø lidt af mozzarellaen over bechamelsovsen. Gentag disse lag, det sidste lag skal være bechamelsovs og herover strøs parmesanosten. Dæk med alufolie og sæt fadet på en rist i den underste halvdel af en 200 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter. Fjern folien og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 7764 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne