Stegte ris med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olien varmes i en wok og grønsagerne i tynde strimler steges heri.
Tilsæt karry og koriander.
Tilsæt de løse ris og rejerne til grøntsagerne og varm rigtig godt igennem. Når hele retten er meget varm, tilsættes de sammenpiskede æg og æggehvider. Bliv ved med at vende æggene rundt i ris og grønsager, til det hele har fået en lækker og cremet konsistens. Retten smager godt med mangochutney til. Tips: Basmati-ris og andre fine ris bliver bedst, hvis man bruger 1 del ris til 1,5 del vand. Det nemmeste er at koge risene aftenen eller morgenen før, de skal bruges. |
|
Opskriften er vist 90243 gange,
og udskrevet 1489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer -,- - 2014-10-03 11:06:39 Denne her ret var ikke noget mig. Så jeg endte med at smide det hele ud, da jeg syntes konsistensen var mærkelig-blød agtig, og så smagte det ikke af noget som helt. Palle - 2014-02-09 10:05:00 hummerhaler kan sagtens bruges Heidi=) - 2009-09-02 11:19:28 Har lige et spørgsmål.... Kan man erstatte tigerrejer med hummerhaler...?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne