Hakkebøffer i fad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 330318 gange,
og udskrevet 13398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Merete Petersen - 2022-09-12 19:46:24 Smager rigtig dejligt. Overrasket over hvor godt squashen smagte. Kom paprika og lidt chili i farsen og tilsatte 250 ml madlavningsfløde for at få lidt sovs. Serverede ris til, det var også godt. Sanne - 2013-08-07 19:28:23 Nem at lave. Jeg har prøver at ændre den til en lidt børnevenlig udgave, uden så mange løg. Ændrede løg til aubergine, som lige vendes på en tør pande, ligesom squash hvorefter de ligges i lag som i opskriften. Vi brugte hakket kalv og flæsk, lækre saftige bøffer :) Tilslut 250 ml madlavningsfløde og 1 dåse flåede tomater. Børnene spiste med største velbehag :) Sanne - 2012-01-25 11:26:16 Dem der ikke syntes denne ret er god - kan åbenbart ikke finde ud af at lave mad. Jeg syntes den smager super lækkert. anonym - 2011-07-27 10:47:46 Jeg ristede nogel auberginer på panden og tilsatte dem. jeg brugte 2 dåser hakkedetomater. Ved en fejl kom jeg til at bruge hakket kalv og flæsk. Det smagte dejligt :-) Nette83 - 2010-07-29 12:00:42 Rigtig god og solid hverdagsret anonym - 2010-03-16 21:46:54 Utrolig dårlig ret, havde glædet mig helt vildt men hold op hvor jeg blev skuffet, kan slet ikke anbefaldes.. den er ikke engang værd at give en dårlig karakter. Daisy - 2009-02-11 14:18:34 Rigtig god, og nem at lave. Det blev rigtig godt, bedre end forventet. Hvis man er til chili, smager det også godt i tomat sovsen. Erfaren diabetiker - 2008-10-20 20:22:47 Diabetikere skal spise en fiberrig kost for at undgå for store svingninger i blodsukkeret. Der er havregryn i bøfferne for at give fibre, fordi der stort set ikke er fibre i gourgetter og tomater. Man kan opnå et større fiberindhold og en bedre konsistens ved at bruge Fibrex i stedet for havregryn. Fibrex produceres af Dansukker og forhandles af Bilka og Føtex. Som tilbehør kan anbefales fuldkornsris eller fuldkornspasta, der også har et højt fiberindhold. Julie - 2008-08-27 07:57:16 Ad, jeg synes bøfferne får en ulækker konsistens! Vi smed over halvdelen ud! Grethe - 2008-08-22 13:48:08 Dejlig ret, der smager af noget. Tilsæt lidt mere væde - det kan bruges som sovs. anonym - 2008-04-19 21:08:16 Den er jo fedtfattig, så hvis man vil tabe sig skal man vel gå efter opskriften:-) Qchristina - 2008-03-17 10:29:03 rigtigt god måske lidt mere væde næste gang janni - 2007-06-29 08:14:08 Den er rigtig god. Jeg brugte alminde hakkebøffer og det gør ikke noget, hvis man bruger dobbelt champignon og tomater. Per - 2007-06-16 12:31:21 Savner du sauce kan væden fra fadet kan hældes op i en gryde, spædes til med lidt letmælk og jævnes med en meljævning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne