Biksemad med flæskesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og kartofler skæres i små tern.
Løgene hakkes.
Løgene steges møre på panden i fedtstoffet, Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem. Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne. Rør af og til. Tilsæt kødterningerne og vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet. Serveres med rødbeder og eller spejlæg. |
|
Opskriften er vist 115363 gange,
og udskrevet 16564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2013-07-31 20:02:47 den har ikke skade af det sidste sovs oven i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne