Andebryst på pande
Hovedingrediens : And - Berberiand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brysterne lægges med skindsiden nedad på en pande uden fedtstof og steger i 10 min.
Derefter tages de fra panden og lægges over på et spækbræt, hvor man forsigtigt skærer det nu sprøde skind fra. Hen på panden igen og stege i andefedtet i 15-20 min. for svag varme med "bunden" nedad. Vend dem og giv dem også 5 min. på den forhenværende skindside. Stik evt. med en kniv for at sikre, at kødsaften er klar (hvis den er rød, er kødet også rødt inden i!) Imens skæres skindet i strimler, som holdes varme. Når kødet er færdigt, hældes alt andefedtet fra, så der kun er en meget tynd film af det tilbage. Herefter tilsættes fond og smør, som piskes godt ud, inden fløde og peberkorn tilsættes. Koger et par minutter. De sprøde skindstrimler steges kort på den anden side lige inden serveringen. Serveres med kogte kartofler. Garner med skindstrimlerne. |
|
Opskriften er vist 69005 gange,
og udskrevet 7011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Benny høier - 2016-05-20 16:36:58 Det ser spendenne ud Annette - 2008-03-11 15:19:37 Det smager også vildt godt med frisk hjemmelavet pasta til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne