Andebryst på pande

Andebryst på pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Berberiand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Andebryst på pande, billede 4 Andebryst på pande, billede 1 Andebryst på pande, billede 2 Andebryst på pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Berberiandebryst 1 Berberiandebryst beregner vi til 250 g.
   
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Andebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Syltede grønne peberkorn
   
Opskrift:
Brysterne lægges med skindsiden nedad på en pande uden fedtstof og steger i 10 min.

Derefter tages de fra panden og lægges over på et spækbræt, hvor man forsigtigt skærer det nu sprøde skind fra. Hen på panden igen og stege i andefedtet i 15-20 min. for svag varme med "bunden" nedad. Vend dem og giv dem også 5 min. på den forhenværende skindside. Stik evt. med en kniv for at sikre, at kødsaften er klar (hvis den er rød, er kødet også rødt inden i!)

Imens skæres skindet i strimler, som holdes varme.

Når kødet er færdigt, hældes alt andefedtet fra, så der kun er en meget tynd film af det tilbage. Herefter tilsættes fond og smør, som piskes godt ud, inden fløde og peberkorn tilsættes. Koger et par minutter.

De sprøde skindstrimler steges kort på den anden side lige inden serveringen.

Serveres med kogte kartofler. Garner med skindstrimlerne.





karakterer:
Opskriften er vist 69005 gange,
og udskrevet 7011 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6363 (1515 kcal)
KJ pr. Pers. 3181 (757 kcal)
Vægt ialt 928 gram
Vægt pr. Pers. 464 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-20 16:36:58
Det ser spendenne ud

  -   2008-03-11 15:19:37
Det smager også vildt godt med frisk hjemmelavet pasta til