Ugemadplan Uge 23 - 2019

Mandag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Tirsdag:
Kødtærte de lux

Onsdag:
Frikadeller med stuvet blomkål

Torsdag:
Kylling og forårsløg i wok

Fredag:
Kalv i asparges

Lørdag:
Forårets skinkegryde

Søndag:
Gammeldags æggekage med bacon, purløg, tomater og et godt rugbrød



Fisk:
Stegte ål med kartofler og persillesovs

Fisk:
Varmrøget laks i fad



Salat:
Hvid aspargessalat



Forret:
Citronmarineret laks



Vegetar:
Aspargestærte



Dessert:
Fragelite med jordbærflødeskum



Bradepandekage:
Jordbærbradepandekage



Tema:
Grillet ørred (Fileteret)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.