Aspargestærte med butterdej
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De to plader butterdej rulles ud og lægges i en smurt tærteform 21 cm. i diameter. Forbages ca. 10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen.
Æg, cremefraiche og lidt af aspargesvandet (0.5 dl. ca.) piskes sammen. Tilsæt asparges og krydr med hvid peber. Tryk evt. butterdejen ned i bunden hvis hvis den har hævet meget og hæld blandingen på den forbagte tærtebund. Den sidste butterdejsplade udrulles og skæres i strimler, der lægges på i et pænt gittermønster. Pensles med æg og bager videre i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 63515 gange,
og udskrevet 1084 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne