Hvid aspargessalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod, den nederste træet ende knækkes af.
aspargesene skæres på skrå i 2 cm. stykker og koges knapt møre.
Kartoflerne koges og afkøles. Snit ramsløgene og vend dem sammen med asparges og kartofler, og hæld marinaden over. Pynt med strimlet tomat, uden kerner. |
|
Opskriften er vist 12580 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne