Grillet ørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens fisken, skrab skællene og slim af med en kniv og fileter den så (eller få fiskehandleren til det).
Læg ørredesiderne på et stort stykke alufolie og buk siderne op. Kryddersmør: Hak dild og rør det med blødt smør og presset hvidløg. Fordel smørret på fisken og drys med salt og peber. Fordel skiver af citron oven på fisken. Grill fisken i 20-30 min. alt efter tykkelse på fisken, varme og afstand. Fisken er færdig når den er hvidlig. Skær forårsløgene i skiver og steg dem let i smørret på en pande. Agurkecreme: Rør cheasy fraiche med hakket dild og agurk skåret i små tern. Smag til med salt og peber. Tomatsalat: Halver tomaterne og hak salatløget fint. Hæld lidt balsamico over tomaterne ved servering. Server den grillede ørred med nye kartofler, forårsløg, tomatsalat og agurkecreme. |
|
Opskriften er vist 44850 gange,
og udskrevet 923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne