Stegte ål
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 503825 gange,
og udskrevet 8564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (81 stemmer) |
|
Kommentarer Ole fisk - 2022-03-29 13:51:00 Da jeg læste at der stod skrællekartofler faldt karakteren et trin ned..Næh do, nye kartofler eller pillede aspargeskartofler. Flødekartofler er alt for fedt til ål. Carsten Holm - 2020-09-23 20:23:43 Syltede grønne tomater, persille sauce og ris til... er perfekt... fra en der hader kartofler... Henrik Bach Petersen - 2020-07-14 14:58:07 Holdte min morfars 50 års fødselsdag i Spanien på en Dansk restaurant, fik sendt alene fra Danmark og restauratøren tilberedte dem... Super... Flemming - 2014-11-09 18:11:31 æblemos med peberrod til ål er også godt Flemming - 2014-11-09 18:09:54 Blank ål skal steges 2 gange med udskiftning af fedtstof for hver pandefuld. Ålene steges til der er ca 1 centimeter fremme af benet i hver ende. Har altid kun vendt ålene i hvedemel. Jane - 2014-02-20 10:22:34 Tilbehør: Agurkesalat, rødbeder, sursød peberrodssovs og persillesovs. Preben Skov - 2012-07-29 14:29:59 Ålene klargøres på sædvanlig vis. Rystes i pose med rugmel, salt og evt. lidt karry. Steges i rigeligt smør. Hvert hold ål skal steges i nyt smør, så de ikke steges i eget fedt. Under sidste del af stegningen dryppes ålene med eddike eller citronsaft. Tages op og lægges på en braddepanderist og drypper af i forvarmet ovn. Nye kartofter, persillesovs eller karrysovs. Tilbehør agurksalat. Hanne - 2010-09-14 11:35:21 På langeland spiser man stegte ål med peberrod sovs det tager den fede smag af ålen, og peberrod salat er godt på stegt kold ål på rugbrød Mia Fugl - 2010-08-13 18:48:13 Der er min erfaring at man får de bedste "majsekugler" hvis man efter endt stegning, fylder panden op med økologiske havregryn og lader dem ligsom "suge" fedtstoffet op og forme dem til små kugler evt. med et lille stykke rødt julegarn så er de nemmere at hænge op til stor glæde for store og små (fugle).. Pia - 2008-11-23 19:45:50 I stedet for rugmel brugte jeg almindelig hvedemel med rigtig godt resultat. Erik Hestbek - 2008-06-24 11:02:32 Jeg har fanget og tilberedt ål så længe jeg kan huske. Jeg er enig i at første hold stegefedt (smør Eller margarine kasetes, men først hælder jeg et lille svæt edike (f. eks æbleedike ) til ålene og ryster panden så det bliver godt fordelt. Lad det bruse af og hæld fedtstoffet væk. Herefter steges de færdigt vesd svag varme på panden, eller som beskrevet i ovnen. Et andet godt råd er at vende de rå ålestykker med salt og lade dem trække et kvarter til en tyve minutter hvorefter di skylles. Peter - 2007-08-02 16:26:14 Udlad at smelt smør i bradepanden der kommer masse af fedt fra ålene, de kan også sagtens holdes varme blot med staniol over bradepanden. Birgitte Fruergaard - 2005-01-01 01:01:01 Server hakket persille med reven citronskal i en skål for sig. Et godt tilbehør til en "fed spise". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne