Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "glutenfri" i kategori Småkager : 13 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Jødekager, glutenfri, billede 4
Jødekager, glutenfri
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes. Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget. Dejen kan rulles til pølser på ca. 6 cm. i diameter som lægges i køleskab mindst natten over. Når de skal...
se mere her
Brunkager Glutenfri, billede 4
Brunkager Glutenfri
Potasken opløses i vandet. Margarine, sirup og sukker varmes i gryde til kogepunktet. Den opløste potaske røres i og massen stilles til afkøling. Når massen er lunken blandes de øvrige ingredienser og røres i. Dejen æltes godt...
se mere her
Vaniljekranse glutenfri, billede 4
Vaniljekranse glutenfri
Kartoffelmel, majsmel (fin den gule ikke majsstivelse), vanillesukker og bagepulver blandes godt sammen. Margarinen skæres i små stykker og tilsættes melet. Sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet. Dejen lægges i køleskab...
se mere her
Glutenfri pebernødder, billede 4
Glutenfri pebernødder
De 2 slags mel blandes med krydderierne og hjortetaksalt. Smørret hakkes/blandes heri. Æg og brun farin kommes i skålen og piskes godt indtil farinen er opløst. Melet samles med æggemassen og æltes til en ensartet masse der kun er let...
se mere her
Finskbrød, glutenfri, billede 4
Finskbrød, glutenfri
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes. Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget. Dejen rulles til pølser 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg og drysses med hakkede...
se mere her
Klejner glutenfri
Dejen røres på maskine. Sukker og æg piskes stift og citronskal og cognac røres ind i æggemassen. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres i 10 minutter og stilles koldt til næste dag. Herefter rulles dejen ud og der køres med...
se mere her
Glutenfri kammerjunker, billede 4
Glutenfri kammerjunker
Mel og bagepulver sigtes sammen. Sukker og vanille tilsættes. Kold, fast smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes ensartet og blank. Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Brunkager Glutenfri



    3.8 -      18 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vaniljekranse glutenfri



    3.3 -      4 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Glutenfri pebernødder



    3.9 -      9 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Glutenfri kammerjunker



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Jødekager, glutenfri



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Finskbrød, glutenfri



    2.5 -      7

Klejner glutenfri



    2.8 -      7

Kanelkager Glutenfri



    3.5 -      15

Farlige kager Glutenfri



    3.1 -      6

Rismelssmåkager Glutenfri



    4.5 -      2

Grove glutenfri chokolade-mandelsmåkager



    4.4 -      10

Små honningkager (Glutenfri)



    4.5 -      4

Jødekager, glutenfri med hirsemel