Rismelssmåkager Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Rismel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Sæt dejen på en plade med en ske. Sørg for god afstand, da de let flyder ud. Bages ved 200 ° i 8-10 min.
|
|
Opskriften er vist 26602 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Rebecca. - 2009-06-30 14:21:52 Hvorfor kommer I ikke billeder ind af det glutenfri mad?? Jeg er nemlig så heldig at en i min familie, har gluten-/ frugt- allergi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne