Brunkager Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Potasken opløses i vandet.
Margarine, sirup og sukker varmes i gryde til kogepunktet. Den opløste potaske røres i og massen stilles til afkøling. Når massen er lunken blandes de øvrige ingredienser og røres i. Dejen æltes godt igennem. Den trilles i tykke stænger - det kan med fordel gøres i bagepapir. Stængerne lægges op mod hinanden, gerne lidt i spænd, så de holder formen. Stilles koldt et døgns tid. Dejen skæres i tynde skiver og bages 7-8 minutter ved 170 grader C alm. ovn på næstøverste rille. Tips: 1 portion giver ca. 140 stk. |
|
Opskriften er vist 56759 gange,
og udskrevet 1635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2021-11-23 09:28:18 lækre brunkager, uden gluten! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne