Kanelkager Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen læges koldt en times tid.
Køres gennem kødhakkeren, som når man laver rutebiler.
Bages som småkager.
Ca. 10 minutter ved 200 grader C.
|
|
Opskriften er vist 24710 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2005-01-01 01:01:01 Opgav at lave dem som rutebiler... Tril små kugler i nøddestørelse, det er meget lettere. De smager slet ikke "glutenfrit". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne