Jødekager, glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes.
Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget.
Dejen kan rulles til pølser på ca. 6 cm. i diameter som lægges i køleskab mindst natten over. Når de skal bages skæres de i tynde skiver. pensles med sammenpisket æg, drysses med kanelsukker og evt. hakkede mandler på midten. Bages 7-8 min ved 200 grader C alm. ovn. Tips: Det er nødvendigt at skære disse glutenfrie jødekager tykkere ud end almindelige jødekager da dejen smuldre nemmer. Og derfor skal de også bage længere end de med almindeligt hvedemel. |
|
Opskriften er vist 3443 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne