Små honningkager (Glutenfri)
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres med maskine.
Mandlerne knuses: Mandlerne kommes i en plastpose og bankes let med en kødhammer. Citronskrællen rives fint. Honning, farin og smør varmes i en gryde, indtil farinen er opløst. Blandingen hældes i en røreskål, og sukat, pomerans, krydderier, citronskal og mandler røres i. Æg røres i når blandingen er afkølet. Melsorterne, hjortetaksalt og natron afvejes i en særskilt skål, blandes og røres med i 10 minutter. Stil dejen til afkøling i ca. 60 minutter. Dejen trilles til kugler på størrelse med en valnød og stilles på en bagepapir beklædt bageplade. Kagerne bages på næstøverste ribbe i ovnen ved 200 grader C i 8-10 minutter. Hold øje med kagerne, for de bliver let brændte. Kagerne afkøles på bagerist og pyntes med glasuren. De kan gemmes i en kagedåse med låg eller fryses i en plastbeholder. |
|
Opskriften er vist 20774 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne