Resultat ved søgning efter "rødbede" i kategori Hovedretter : 173 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Kong Fiddes Livret
Pomfrits i ovnen.
Kødet (mørbradspidser) skæres i små terne som steges i en gryde sammen med løg og karry 2-3 minutter. Herefter paprika, fløde, engelsk sauce og ketchup.
Æggene koges og køles af.
Æg, rødbeder og løg skæres i...
se mere her
Kogt torsk med sennepssovs
Del gerne torsken i portionsstykker og dæk med rigeligt vand tilsat sorte peberkorn, salt, dild og eddike bringes i kog. Kog den i 15 minutter uden at buldrekoge og skummes jævnligt.
Tages forsigtigt op med hulske og anret på et fad....
se mere her
Bøf Lindstrøm
Sauter løgene til de er klare og bløde, afkøles.
Ælt det hakkede kød let sammen med finthakket løg, kapers, grofthakket, syltede rødbede, æggeblomme og krydderier. Brug fingrene.
Kartoflerne skæres i skiver og brases på en pande....
se mere her
Pyt i pande
Skær de kogte kolde kartofler i tern og stil dem til side.
Skær oksemørbraden i tern, her bruges mørbradspidser eller anden afretning af mørbraden.
Den strimlede bacon kan skæres i mindre stykker hvis det ønskes.
Den skivede bacon...
se mere her
Hurtig Labskovs med hakket oksekød
Pil løgene og hak dem groft. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Svits løg uden de tager farve og tilsæt kødet. Svits og rør til kødet mister farve.
Tilsæt kartofler, laurbærblade og peberkorn og hæld bouillon ved, til det...
se mere her
Rødbedebøffer
Rødbederne skrælles og skæres i skiver, vendes i melet og drysses med salt og peber. Brunes i margarine 5-6 min. på hver side.
Tag de færdigstegte rødbeder af panden.
Skær løgene i skiver og brun dem i den overskydende margarine på...
se mere her
Nytårstorsk
Et stykke hel torsk deles i portionsstykker.
Det kan koges helt, men det kan ikke deles pænt, så det kan ikke portionsanrettes i så fald.
Torskestykkerne lægges i en stor gryde, dækkes med vand og bringes i kog, ikke buldrekoge.
Gryden...
se mere her
Torskekarbonader med madagascarperbersauce
Torskestykkerne krydres m salt og peber, vendes i rugmel og steges gyldne.
madagaskarpebersauce:
Finthakket løg sauteres i smør uden at tage farve heri kommes knust madagaskarpeber og koges ned med fløde.
Råmarineret rødbeder:
4 stk...
se mere her