Hurtig Labskovs med hakket oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og hak dem groft. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Svits løg uden de tager farve og tilsæt kødet. Svits og rør til kødet mister farve.
Tilsæt kartofler, laurbærblade og peberkorn og hæld bouillon ved, til det dækker. Lad retten småkoge til kartoflerne er møre og har jævnet retten. Tag laurbærblade og peberkorn op og smag til med salt og peber. Serveres straks med tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 80465 gange,
og udskrevet 13841 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-08-09 16:06:13 Nemt og lækkert.. 👍🏻 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne