|
800 |
gram |
Torskefilet uden skind800 gram Torskefilet uden skind
|
2 |
dl. |
Rugmel, groft2 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Råmarineret rrødbeder:
|
500 |
gram |
Rødbede, rå500 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
|
1 |
tsk. |
Dijonsennep1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
|
0.5 |
dl. |
Rødvin. uspec.0.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Tamari (Sojasauce)2 spsk. Tamari (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
spsk. |
Eddike1 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
friske krydderurter
|
1 |
|
Rødløg, pillet vægt1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madagaskarpebersauce:
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
15 |
gram |
Smør15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
spsk. |
Madagaskarpeber1 spsk. Madagaskarpeber
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
500 |
gram |
Broccoli500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
|
|
|
| |
Torskestykkerne krydres m salt og peber, vendes i rugmel og steges gyldne.
madagaskarpebersauce:
Finthakket løg sauteres i smør uden at tage farve heri kommes knust madagaskarpeber og koges ned med fløde.
Råmarineret rødbeder:
4 stk skrællet rødbeder fransk sennep rødvin tamri olie eddike frisk krydderurter hakket rødløg skæres i tynde stick og marineres i marinaden.
Serveres med kogte persille kartofler broccoli og råmarineret rødbeder.
|