Ugemadplan Uge 21 - 2020

Mandag:
Cornflakes paneret kalkunschnitzel

Tirsdag:
Hamburgerryggryde

Onsdag:
Moussaka, Original Græsk

Torsdag:
Kylling i spidskålspakker (Spidskålsdolmer)

Fredag:
Krebinetter med stuvede hvide asparges

Lørdag:
Okseculotte

Søndag:
Pitabrød med strimlet oksekød



Fisk:
Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme

Fisk:
Stegt rødspætte med aspargessaute



Salat:
Blomkålssalat med bacon



Forret:
Friskpillede fjordrejer på franskbrød



Vegetar:
Blomkålsfrikadeller



Dessert:
Gammeldags rabarberkage (kogt)



Bradepandekage:
Grøn Giftkage



Tema:
Grill-spyd




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.