|
800 |
gram |
Hornfiskefiletter800 gram Hornfiskefiletter
|
0.5 |
|
Citron, skal heraf0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
|
1 |
bdt. |
Dild, frisk1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Sennepscreme:
|
2 |
dl. |
Cremefraiche 38%2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
spsk. |
Fiskesennep2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
|
1 |
spsk. |
Citronsaft, friskpresset1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Purløg, frisk1 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
spsk. |
Kapers1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
500 |
gram |
Grønne asparges500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
1000 |
gram |
Kartofler, nye1000 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
| |
Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.
Krydder skindsiden på hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader C. alm. ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie.
Skær purløgen fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Tilsæt evt. kapers. Smag til med salt og peber.
Cremen sættes i mikroovnen ca. 1 minut og servers varm, men kan også servers til kold.
Hornfiskerullerne servers med nye kogte kartofler, kogte grønne asparges og kold eller varm sennepscreme.
|