Hamburgerryggryde
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 191848 gange,
og udskrevet 11804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (61 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-03-15 13:08:05 Når jeg koger hamburgerryg, ryger resten i fryseren. Så jeg laver denne ret, med en rest kogt hamburgerryg . Jeg skærer den i tern og putter den i sovsen. Ingen madspild, smager dejligt😀 anonym - 2021-01-09 14:17:02 M, put det i sammen med grøntsagerne...det er sikkert en fforglemmelse. M - 2016-08-06 16:05:22 Er jeg den eneste der har bemærket at der ikke står noget om hvornår hvidløg skal i??? Jeanette - 2016-03-18 17:49:31 Meget vammel ret, mangler i den grad friske/syre. Den får vi aldrig igen! Carsten - 2015-11-09 17:40:23 Super dejlig ret der er hurtig og nem at lave :) A - 2012-12-02 18:42:28 Virkelig lækker ret! Jeg serverede den til en komsammen og fik virkelig god respons på denne - formidabel måde at tilberede hamburgerryg på! :) anonym - 2011-01-12 11:02:24 dejlig ret, nem og smager dejligt. jeg lavede den med hamburgerryg, og syntes måske at hamburgerryggen har en liiidt træls konsistens, (ikke sej, men meget fast....ved ikke helt hvordan man skal beskrive det), jeg ved ikke helt hvad jeg kan gøre for at den virker mere mør og blød i kødet?!...... men 8 her fra, for det snmager dejligt :) Dorthe - 2010-05-31 10:53:06 Retten smager super godt, har også lavet den med kotteletter, det er ligeså lækkert :-) Victoria - 2009-12-04 16:07:22 den ser rigtig lækker ud, især den råde du har stilet det op, og saucen er dejlig. Retten smager rigtigt godt :) Allan - 2008-01-15 14:13:16 dette er en ret der smager rigtigt godt. vi lavede den over bål til over 30 børn i vores fritidsklub og de var helt vilde med den den 20 december 2007. så den kan klart anbefales også som bål mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne