Cornflakes paneret kalkunschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kalkunschitzlerne let.
Bland mel, salt og cayennepeber i en dyb tallerken, vend kalkunstykkerne heri.
Pisk ægget ud i en dyb tallerken, vend schnitzlerne heri. Knus cornflakesene på en tallerken og vend schnitzlerne heri. Lad dem hvile lidt.
Steg dem ved ikke for kraftig varme ca. 2 min på hver side. Server grovfrittes og salat til. |
|
Opskriften er vist 92504 gange,
og udskrevet 22290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2013-06-23 23:27:01 Kan også sagtens laves med eksempelvis skinkeschnitzler. Prøvede det idag, og det smagte lige så godt som med kalkun ^^ Søren Nilaus - 2011-02-02 20:00:51 Super gode, lavede dem med paprika, og alle 3 unger kunne lide dem. anonym - 2010-12-03 22:14:35 Rigtig gode. Min datter på 3 er ellers meget selektiv, men hun elsker dem. Jeg brugte paprika i stedet for cayennepeber. Ms - 2010-10-05 13:48:06 Super lækre :) god smag og dejlige chrispy.. Og tilberedningstiden kommer jo an på schnitzels tykkelse.. Mine var tynde stykker, så de fik kun er par minutter. stegte dem udelukkende i olie, hvilket gav et lækkert sprødt resultat. P. Værum - 2007-06-13 19:28:53 Super gode, men man skal beregne ca. 7 min. på hver side Jeanette - 2007-03-19 16:26:10 Rigtig god... Det giver sådan lidt knas, når man tygger på schnitzelen.. mums! anonym - 2005-01-01 01:01:01 De er bare gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne