Ugemadplan Uge 19 - 2019Mandag: Kalkun med peberfrugtsalatTirsdag: HamburgerryggrydeOnsdag: Peberhakkebøf med nye kartofler og grøn salatTorsdag: Kylling i spidskålspakker (Spidskålsdolmer) Fredag: Krebinetter med stuvede hvide aspargesLørdag: Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsagerSøndag: Sprængt oksebryst i champignonsauce med pastaFisk: Hornfisk med rabarberkompotFisk: Bagt helleflynder med paprika- og citronsmørSalat: Lun kikærtesalat med skvalderkål og æblerForret: Bagt hornfisk med grov sennepscremeVegetar: Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )Dessert: RabarbertrifliBradepandekage: Bradepandekage med rabarbermarengsTema: Barbeque marineret svinemørbradHer kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar. |