Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta

Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta, billede 4 Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta, billede 1 Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta, billede 2 Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.Spaghetti
 
150 g.løg
150 g.gulerødder
150 g.Champion
25 g.smør
 
2.5 dl.piskefløde
200 g.sprængt oksebryst
 
Opskrift:
Kog spaghettien.

Put lidt smør på en pande. Hak gulerødderne og løg, put den på panden og steg det i 2-3 minutter.

Vask champion og skær dem i skiver, tilføj dem til panden og steg det hele indtil det bliver lidt blød ca. 10 – 15 minutter.

Hæl fløden over det på panden og lad det koge i 5 minutter.

Tilsæt oksebrystet skåret i tynde strimler og vend rund og server med den kogte spaghetti.

Tips:

Rigtig god som anden dags ret til Sprængt oksebryst





karakterer:
Opskriften er vist 32315 gange,
og udskrevet 5602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu