Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "safran" i kategori Forretter : 17 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Hummersalat med safransauce, billede 4
Hummersalat med safransauce
Lad hummeren tø langsomt i køleskabet, det tager ca. 10 timer. Se i øvrigt anvisningen på emballagen. Safransauce: Kog vand og safran i en lille gryde, til safranen er opløst. Afkøl safranlagen. Rør æggeblommerne godt med salt i en lille...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.7 -      6 Der er billeder til denne opskrift   

Hummersalat med safransauce



    2.9 -      4 Der er billeder til denne opskrift   

Jomfruhummer i safranfløde



    4.9 -      4

Tynde skiver af torsk med sauce mariniere



    4.6 -      6

Asparges med safransauce



    3.1 -      5

Asparges med friske kammuslinger



    5 -      1

Aspargessalat i safran-æggedressing



    4.3 -      2

Tarteletter med frølår i safranbouillon



    4.8 -      2

Tarteletter med musling a la greék



    2.8 -      2

Tarteletter med høns a la greek



    5 -      1

Tarteletter med sommer kammuslinger



    4.4 -      4

Fiskeminestrone med torsk og jomfruhummerhaler



    4.6 -      10

Pastilla med kylling eller duekød



    4.7 -      59

Kylling i filodej - Pastilla



    4.9 -      34

Tagliatelle med laksesovs



    4.5 -      18

Hvidvinsdampede blåmuslinger med safran sauce



    4 -      1

Risotto 04



    4 -      1

Karry skaldyrssuppe