Jomfruhummer i safranfløde

Jomfruhummer i safranfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Dreas

Indsendt :     
Jomfruhummer i safranfløde, billede 4 Jomfruhummer i safranfløde, billede 1 Jomfruhummer i safranfløde, billede 2 Jomfruhummer i safranfløde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Kg.Jomfruhummer, hele, rå
 Salt
 peber
 olie
1 knsp.Safran
4 fedhvidløg
 
5 dl.piskefløde
2 dl.Hvidvin (tør)
0.5 dl.Citronsaft
 
 Pynt:
0.5 bdt.persille
 
Opskrift:
Jomfruhummerne pilles rå. Ristes på wok eller pande i olie med salt, peber, safran og knust hvidløg i ca. 3 minutter. Hummerne tages af wok eller pande med en hulske, så væden bliver tilbage i wok/panden.

Tilsæt panden fløde, hvidvin og citronsaft. Sovsen koges sammen

Jomfruhummerne skal nu tilbage i wok eller panden og der tilsættes persille.

Serveres med flütes og en god hvidvin.



Tips:

Hvidvinen til tilberedning bør ikke være kraftig





karakterer:
Opskriften er vist 13484 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-29 15:06:58
Mums! Let at tilberede og meget vellykket resultat.