Tarteletter med frølår i safranbouillon
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Kog frølår i muslingebouillon med safran og laurbærblade i ca. 6-7
minutter, under låg (læg bagepapir mellem låg og gryde). Skær løg i
strimler, og sauter dem møre i lidt olie. Tilsæt hvidvinseddike og lad det
koge ind, hæld lagen fra frølårene over løgene. Jævn med maizena (som er
rørt ud i koldt vand). Spinat skæres i strimler, og tomaterne befries for
kerner og skind, skær tomater i strimler. Vend spinat og tomat i den
færdige sovs. Frølår plukkes og vendes i. Smag til med salt og peber. Pynt
med tomatstrimler.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 10061 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2007-12-28 14:18:02 Hvor køber man frølår? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne