Tarteletter med frølår i safranbouillon

Tarteletter med frølår i safranbouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 tarteletter
300 g.Frølår
2 dl.Muslingebouillon
1 knsp.Safran
2 Laurbærblade
½ Rødløg
2 Tomater
50 g.Spinat
1 tsk.Hvidvinseddike
 Maizena
 
Opskrift:
Kog frølår i muslingebouillon med safran og laurbærblade i ca. 6-7 minutter, under låg (læg bagepapir mellem låg og gryde). Skær løg i strimler, og sauter dem møre i lidt olie. Tilsæt hvidvinseddike og lad det koge ind, hæld lagen fra frølårene over løgene. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Spinat skæres i strimler, og tomaterne befries for kerner og skind, skær tomater i strimler. Vend spinat og tomat i den færdige sovs. Frølår plukkes og vendes i. Smag til med salt og peber. Pynt med tomatstrimler. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 10061 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-28 14:18:02
Hvor køber man frølår?