Pinsehovedret

Stegte ål
Finnerne klippes af de flåede ål, og de skæres i passende stykker. Herefter vendes de i rugmel og krydres med salt og peber. 50 gram smør smeltes på panden Ålene steges heri til de er lysebrune...
Se mere her
Laks i ovn
Læg laksen med den mørke side nedad i et smurt ildfast fad. Fordel smør, citronskiver og dild over fisken. Hæld hvidvin over. Dæk fadet med alufolie. Sæt fadet i ovnen ca. 25 minutter ved 220 grader C alm. ovn...
Se mere her
Barbecuelaks med lun kartoffelsalat
Kog alle dele til marinaden sammen i en lille gryde, og lad det blive koldt. Rist baconen sprød, og læg det på køkkenrulle. Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad med lidt afstand imellem. Fordel marinaden på stykkerne...
Se mere her
Butterdejspakker med laks og spinat
Rul butterdejen ud på køkkenbordet og skær den i firkanter. Kom lidt af fisken på, derefter lidt spinat og til sidst lidt af creme fraiche-blandingen på toppen. Luk pakkerne, så de er helt tætte. Bages på bagepapir ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-10 min eller til de er gyldne...
Se mere her
Se flere af Pinsens opskrifter her