Indbagt laks med spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hoved og hale af fisken og vask den. Pakkes ind i staniol. Bages i ovnen i ca. 45 min.
Imens røres creme fraiche, salt, peber og citronsaft sammen. Spinaten dampes kort i en gryde til det er faldet sammen. Når fisken er færdig, det kan man let se ved at kødet falder fra hinanden, skilles kødet fra benene og skindet fjernes. Rul butterdejen ud på køkkenbordet og skær den i firkanter. Kom lidt af fisken på, derefter lidt spinat og til sidst lidt af creme fraiche-blandingen på toppen. Luk pakkerne, så de er helt tætte. Bages på bagepapir ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-10 min eller til de er gyldne. Spises lune, evt. med lidt salat til. Kan sagtens opbevares i køleskab og så varmes til natmad. |
|
Opskriften er vist 92035 gange,
og udskrevet 3119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-29 04:53:57 Jeg tog posse og spinat og lavede en flødestuvning krydret med citronskal og muskat, som jeg sammen med ørred bagte ind i filodej - hele plader. Det smagte himmelsk! Sofie - 2011-11-14 20:13:56 Kan man lave retten med andet end laks ? anonym - 2011-08-12 20:17:22 Super lækker ret, selv børnene spiste med velbehag joe - 2007-05-12 13:48:25 denne ret var helt himmelsk anonym - 2005-04-19 10:38:28 en gang rejer ovenpå inden den lukkes , gør den endnu bedre, men ellers er den rigtig god -- LB |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne