Laks i ovn
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 683334 gange,
og udskrevet 8727 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (83 stemmer) |
|
Kommentarer Karlo V Andersen - 2018-03-11 09:18:13 Laks i ovn ved 200graderC?? Så høj varme trækker da alt saft ud(det hvide). Er det ikke bedre med lavere temperatur og så længere stegetid? anonym - 2018-01-21 17:41:20 Ved 220 gr C. trækkes protein stofferne ud. Det ser ikke pænt ud. Skal u/o varmen ikke hellere sættes til 180 gr C? Sofia - 2017-01-25 00:26:29 Kan virkelig anbefales, især hvis der skal gøres indtryk. jeg scorede i hvert fald tak til denne opskrift 😂 Stella - 2015-07-10 23:50:10 Enkel og velsmagende anonym - 2013-01-18 18:34:49 Hurtig, nem og utrolig velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne