Nytårsdessert

Nøddekurve
Når massen skal bages skal den skæres i stykker på ca. 25 g. som lægges på bageplade og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 15 minutter, vær opmærksom på at de flyder meget ud...
Se mere her
Daim islagkage
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170 grader C. Afkøles...
Se mere her
Hjemmelavet is (Flødeis - Parfait)
Æg og sukker piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter. Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Hældes på form og fryses...
Se mere her
Marengs kys - Marengskys
Æggehviderne piskes stive. Tilsæt 1 tsk. sukker pr. æggehvide, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret røres i med let hånd. Sættes gennem sprøjtepose på plade med bagepapir i små toppe...
Se mere her
Citronfromage
Æggeblommer og sukker piskes hvidt. Husdblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i citronsaften over vandbad. Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider...
Se mere her
Chokolademousse
Pisk sukker og æggeblommer hvide. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Held chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen...
Se mere her
Hvid chokolademousse
Pisk sukker og æggeblommer hvide. Smelt chokoladen over svag varme i vandbad. Hæld chokoladen i ægge og sukker blandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen...
Se mere her
Abemad med råcreme (frugtsalat)
Skær frugterne i passende størrelse og put dem i en skål. Råcreme: Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen...
Se mere her
Råcreme
Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende. Skrab kornene af den flækkede vanillestang og kom dem i. Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering...
Se mere her
Se flere af nytårets opskrifter her