Nøddekurve
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Højtid: Nytår Tilberedningstid : 40 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne hakkes fint.
Massen æltes sammen og formes til en pølse som pakkes i bagepapir og lægges i køleskab til de skal bages, dette kan gøre i god tid i forvejen. Når massen skal bages skal den skæres i stykker på ca. 25 g. som lægges på bageplade og bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn til de er gyldne ca. 15 minutter, vær opmærksom på at de flyder meget ud. Hviler lidt på bagepladen inden de lægges over en skål i passende størrelse som så giver kurveformen. Lad dem ligge 5 minutter over skålen til de er kolde og stive. Nøddekurvene kan bages i god tid i forvejen og opbevares i lufttætte beholdere, evt. kagedåse, blot pas på ikke skade nøddekurvene da de er meget skørbelige. Lige inden servering fyldes kurvene gerne med is som kugles op. Tips: |
Skønne nødekurve som er perfekte til servering af is
|
Opskriften er vist 391027 gange,
og udskrevet 13308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-01-07 20:39:11 Der skal ikke bruges mel i denne opskrift Mette - 2023-12-31 12:38:17 Mangler der ikke mel????? anonym - 2021-12-28 11:28:00 Kan man bruge Alm sirup Carl - 2016-01-06 15:23:15 De er rigtig gode og de knækker slet ikke anonym - 2011-01-05 07:53:12 Nødder eller mandler, smør og sukker. Kan det blive mere dekadent?? Cecilie - 2009-08-04 21:52:29 Nu har jeg lavet dem 3 gange, og skal lave dem igen i morgen. De er simpel hen et hit, både til nytår, fødselsdage osv. henriette - 2008-12-28 23:00:55 kan man lave nøddekurvene f.eks. dagen i forvejen? Niko - 2008-08-29 20:47:02 Nogen som ved hvad man kalder dejen for? jeanette - 2008-08-29 11:41:40 de er gode , men jeg vil bytte mandlerne ud med hasselnøddeflager så er de bare super super gode. edit - 2007-12-20 19:10:35 det skal prøves og det bliver det nytårs aften, is er der noget bestemt der ville passe til den nødde kurv? UBS - 2007-01-24 10:17:46 Mangler der noget mel i denne opskrift? Fredrika - 2007-01-07 19:37:14 de er rigtigt gode ! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne