Nytårskransekage

Kransekage
Kransekagemasse: Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker. Sukkermassen æltes...
Se mere her
Kransekagetop 9 ringe
Marcipan, sukker og æggehvide æltes godt sammen. Dejen skal være fast og ensartet. Læg dejen koldt i 3-4 timer eller natten over. Rul så dejen ud i fingertykke pølser (ca. 2 cm i diameter). Skær pølserne ud i følgende mål: 10...
Se mere her
Kransekagekonfekt - Petit four kransekage
Kransekagemasse: Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time. Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Massen skal være sej og smidig og ikke blødere, end at den kan kommes i en...
Se mere her
Kransekage med nougatfyld
Ælt marcipan og flormelis godt sammen. Pisk æggehviden let sammen og ælt den i lidt ad gangen. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Læg evt. kransekagemassen i køleskabet en times tid, så er den lettere at arbejde med...
Se mere her
Se flere af nytårets opskrifter her