Kransekagekonfekt - Petit four kransekage

Kransekagekonfekt - Petit four kransekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 40 stk.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kransekagekonfekt - Petit four kransekage, billede 4 Kransekagekonfekt - Petit four kransekage, billede 1 Kransekagekonfekt - Petit four kransekage, billede 2 Kransekagekonfekt - Petit four kransekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kransekagemasse:
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
600 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
Cocktailbær, syltet 1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Kransekagemasse:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time.

Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse.
Massen skal være sej og smidig og ikke blødere, end at den kan kommes i en sprøjtepose.
Kransekagemassen kommes i sprøjtepose med stjernetyld.

Bagepladen beklædes med bagepapir, og massen i sprøjteposen sættes som små toppe på pladen. Toppen pyntes med bær, hasselnødder eller valnødder.

Bages 10-12 min. ved 200 grader C. alm. ovn på øverste rille.
Overfladen skal være lysebrun og stivnet på overfladen men bløde indeni.

Tips:

Se opskrift på den klassiske kransekage her





karakterer:
Opskriften er vist 125185 gange,
og udskrevet 2863 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17367 (4135 kcal)
KJ pr. stk. 434 (103 kcal)
Vægt ialt 1048 gram
Vægt pr. stk. 26 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 57.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu