Populære opskrifter med Torsk

Torsk i ovn med dildfløde
Drys fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad. Hæld lidt vand i fadet, fordel nogle dildkviste og citronskiver ved fisken og læg nogle tynde skiver smør på. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Fadet kan evt. dækkes...
Se mere her
Torsk i fad
Sauce: skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet. Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 – 3 minutter. Rør maizena mel ud i piskefløden...
Se mere her
Kogt torsk med sennepssovs
Del gerne torsken i portionsstykker og dæk med rigeligt vand tilsat sorte peberkorn, salt, dild og eddike bringes i kog. Kog den i 15 minutter uden at buldrekoge og skummes jævnligt. Tages forsigtigt op med hulske og anret på et fad....
Se mere her
Stegt torsk med porre og citronsmør
Rens porrerne og skær i ringe. Damp dem kort tilsæt lidt salt og peber samt revet citronskal. Skær torskefilerne i portionsstykker. Steg dem med smør og olivenolie i 3-4 min. Anret torsken med citronsmør. Server kartofler...
Se mere her
Dampet torsk i hvidvin
Del torskefileten i portionsstykker. Smør et ildfast fad og læg torskestykkerne i. Bland rasp, revet muskatnød, hakket persille salt og peber og drys over torsken. Hvidvinen hældes ved sammen med citronsaft efter smag. Fadet sættes i ovnen...
Se mere her
Rimmet torsk
Fisk der skal spises rå bør fryses ned mindst 1 døgn. Fiske gås omhyggeligt efter for neveben som fjernes. Nerveben sider ned langs midten af torskefileten, og du finder dem ved at køre finderne ned langs fileten. Fisken lægges duppes...
Se mere her
Kogt torskerogn
Rognen skylles og pakkes ind i Alufolie eller madpapir Rognen lægges i en gryde og dækkes med vand Krydderier, salt og eddike tilsættes Vandet bringes langsomt i kog Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen Rognen tages op,...
Se mere her
Du kan købe torsk året rundt, men højsæson er januar til marts.