Populære opskrifter med Torsk
Drys fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad. Hæld lidt vand i fadet, fordel nogle dildkviste og citronskiver ved fisken og læg nogle tynde skiver smør på. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Fadet kan evt. dækkes...
Se mere her
Sauce: skær æbler i tern og porre i ringe, og hak hvidløgsfeddet. Svits æbletern, porreringe og hvidløg i olie uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog i 2 – 3 minutter. Rør maizena mel ud i piskefløden...
Se mere her
Del gerne torsken i portionsstykker og dæk med rigeligt vand tilsat sorte peberkorn, salt, dild og eddike bringes i kog. Kog den i 15 minutter uden at buldrekoge og skummes jævnligt. Tages forsigtigt op med hulske og anret på et fad....
Se mere her
Rens porrerne og skær i ringe. Damp dem kort tilsæt lidt salt og peber samt revet citronskal. Skær torskefilerne i portionsstykker. Steg dem med smør og olivenolie i 3-4 min. Anret torsken med citronsmør. Server kartofler...
Se mere her
Rognen skylles og pakkes ind i Alufolie eller madpapir Rognen lægges i en gryde og dækkes med vand Krydderier, salt og eddike tilsættes Vandet bringes langsomt i kog Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen Rognen tages op,...
Se mere her
Du kan købe torsk året rundt, men højsæson er januar til marts. |