Rimmet torsk

Rimmet torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Rimmet torsk, billede 4 Rimmet torsk, billede 1 Rimmet torsk, billede 2 Rimmet torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet med skind
2 spsk.salt
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
Fisk der skal spises rå bør fryses ned mindst 1 døgn.

Fiske gås omhyggeligt efter for neveben som fjernes. Nerveben sider ned langs midten af torskefileten, og du finder dem ved at køre finderne ned langs fileten.

Fisken lægges duppes tør og lægges med skindsiden nedad på et fad med kant, eller i en bradepande. Drys salt og sukker over fisken og lad den marinere 2-3 døgn.

Den marinerede fisk duppes tør og er så faktisk klar til at spise. Den skæres i tynde skiver på samme måde som røget eller gravad laks.

Serveres på et stykke brød gerne med en dilddressing.





karakterer:
Opskriften er vist 949 gange,
og udskrevet 23 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu