Rimmet torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisk der skal spises rå bør fryses ned mindst 1 døgn.
Fiske gås omhyggeligt efter for neveben som fjernes. Nerveben sider ned langs midten af torskefileten, og du finder dem ved at køre finderne ned langs fileten. Fisken lægges duppes tør og lægges med skindsiden nedad på et fad med kant, eller i en bradepande. Drys salt og sukker over fisken og lad den marinere 2-3 døgn. Den marinerede fisk duppes tør og er så faktisk klar til at spise. Den skæres i tynde skiver på samme måde som røget eller gravad laks. Serveres på et stykke brød gerne med en dilddressing. |
|
Opskriften er vist 949 gange,
og udskrevet 23 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne