Torsk i ovn med dildfløde
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
Hæld lidt vand i fadet, fordel nogle dildkviste og citronskiver ved fisken og læg nogle tynde skiver smør på. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Fadet kan evt. dækkes med folie, og varmen dæmpes lidt, når fisken er kommet i kog. Server fisken garneret med citronskiver. Kogte kartofler, dilddressing og grøn salat gives til. |
|
Opskriften er vist 23900 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne