Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "æggeblommer" i kategori Forretter : 47 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Florentinsk rejeroulade, billede 4
Florentinsk rejeroulade
Start med rouladen, som bages i god tid, da den skal have tid til at køle af. Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med mælk og fløde under stadig piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen. Pres al væde fra...
se mere her
Fiskelagkage, billede 4
Fiskelagkage
Fiskefarsen ro/res sammen med æggeblommer, salt, peber og bagepulver. Når det har en fornuftig konsistens vendes de piskede æggehvider forsigtigt i. Dette hældes i en rund form og bages 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Imens røres...
se mere her
Coquille Saint-Jacques, billede 4
Coquille Saint-Jacques
Fintsnittede løg og det grønne af porren svitses blanke i smørret. Drys hvedemel over og når det er absorberet tilsættes hvidvinen. Reduceres til det halve. Tilsæt piskefløde og dijonsennep, kog op og afkøl herefter. Pisk æggeblommer i...
se mere her
Cæsar salat - Caesar salad, billede 4
Cæsar salat - Caesar salad
Brødcroutoner: Skær skorpen fra brødskiverne og skær dem i 11/2 cm tern. Varm en pande op og rist brødet gyldent, mens man efterhånden tilsætter 1-11/2 spsk. olivenolie. Tilsæt til sidst 1 fed presset hvidløg. Lad croutonerne køle af på...
se mere her
Hummersalat med safransauce, billede 4
Hummersalat med safransauce
Lad hummeren tø langsomt i køleskabet, det tager ca. 10 timer. Se i øvrigt anvisningen på emballagen. Safransauce: Kog vand og safran i en lille gryde, til safranen er opløst. Afkøl safranlagen. Rør æggeblommerne godt med salt i en lille...
se mere her
Laksetatar med dild og salat, billede 4
Laksetatar med dild og salat
Fisken hakkes med en stor kniv. Løg, dild og agurker, der alle skal være hakkede meget fint, røres i, og til sidst de letpiskede æggeblommer. Tataren smages til med salt og peber og formes som små bøffer midt på fire tallerkner. Salater...
se mere her
Hvide asparges med rejer og Sauce Mousseline, billede 4
Hvide asparges med rejer og Sauce Mousseline
Kogning af asparges: Beregn 6 asparges pr. person. Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker. Aspargesene...
se mere her
Hvide asparges med hollandaise, billede 4
Hvide asparges med hollandaise
Kogning af asparges: Beregn 6 asparges pr. person. Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker. Aspargesene...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.5 -      8 Der er billeder til denne opskrift   

Asparges med butterdejssnitter og sauce mousseline



    3.4 -      47 Der er billeder til denne opskrift   

Fiskelagkage



    3.8 -      29 Der er billeder til denne opskrift   

Cæsar salat - Caesar salad



    4 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Laksetatar med dild og salat



    5 -      3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Tarteletter med høns og østershatte i creme



    5 -      2 Der er billeder til denne opskrift   

Coquille Saint-Jacques



    4.7 -      6 Der er billeder til denne opskrift   

Hummersalat med safransauce



    3.9 -      7 Der er billeder til denne opskrift   

Avocado med krydret fyld



    4.8 -      113 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Florentinsk rejeroulade



    3.6 -      4 Der er billeder til denne opskrift   

Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta)



    4.4 -      11 Der er billeder til denne opskrift   

Spinatroulade med rejer og laks



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Hvide asparges med rejer og Sauce Mousseline



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Hvide asparges med hollandaise



    3.3 -      3

Svampetarteletter



    4.3 -      9

Kalv Vitello Tonnato



    5 -      1

Kalv Vitello Tonnato Style



    4.4 -      7

Asparges med grøn sauce



    3.9 -      4

Gnocchi di zucca ai funghi



    5 -      1

Asparges med krydderurtesauce



    4.3 -      5

Asparges med mousselinesauce



    5 -      1

Aspargessalat i safran-æggedressing



    3 -      2

Gemte asparges



    4.4 -      8

Filodejskurv med røget hellefisk og flødeost



    5 -      1

Broccoli serveret som asparges



    3.9 -      9

Tarteletter med bagt ostecreme



    5 -      2

Tarteletter med jomfruhummer i urter



    5 -      1

Tarteletter med kalvelevermousse



    4.5 -      6

Gratinerede tomater



    4 -      1

Malfatti al pomodoro



    3.9 -      6

Aspargesrejer, lune



    4.2 -      6

Blinis demidoff



    2.6 -      20

Sildelagkage



    4 -      1

Valnøddefyldte porrer på kantarelbund



    4.3 -      3

Lækre fyldte kartofler



    4.1 -      5

Spinat roulade med rejemousse



    4 -      1

Skinketoast med æg



    4.4 -      7

Lakse Roulade 02



    3.4 -      4

Familien thor Stratens favorit forret



    4.6 -      23

Tunroulade



    3 -      1

Rejeroulade



    5 -      3

Julesalattærte



    1 -      20

Abrikos chaudeau



    0 -      0

Blinispandekager 02



    5 -      1

Kroketter



    5 -      1

Omeletrulle med kyllingefyld



    0 -      0

Hønsesalat på annanas ringe



    5 -      1

Vitello Tonnato 03