Coquille Saint-Jacques

Coquille Saint-Jacques, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Coquille Saint-Jacques, billede 4 Coquille Saint-Jacques, billede 1 Coquille Saint-Jacques, billede 2 Coquille Saint-Jacques, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 skalotteløg
0.5 porre
50 g.smør
1 tsk.hvedemel
1 dl.hvidvin
2.3 dl.piskefløde
1 spsk.Dijonsennep
 Salt
 Peber
4 æggeblommer
 
20 Kammuslinger, store
 
 Parmesan
 Persille
Opskrift:
Fintsnittede løg og det grønne af porren svitses blanke i smørret. Drys hvedemel over og når det er absorberet tilsættes hvidvinen. Reduceres til det halve. Tilsæt piskefløde og dijonsennep, kog op og afkøl herefter. Pisk æggeblommer i den afkølede sovs.

Kammuslingerne ristes på en grillpande et par minutter på hver side. Lægges i ildfaste skåle og sovsen hældes over, drysses med revet parmesan.

Sættes på næst øverste rille i ovnen ved 250 grader og gerne grill et par minutter til de er gyldne, hold godt øje med dem at de ikke bliver sorte.

Drys evt. med lidt hakket persille inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 37910 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu