Hvide asparges med hollandaise

Hvide asparges med hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Hvide asparges med hollandaise, billede 4 Hvide asparges med hollandaise, billede 1 Hvide asparges med hollandaise, billede 2 Hvide asparges med hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.Friske hvide asparges
 
 Hollandaise:
200 g.Smør
4 Æggeblommer, pasteuriseret
0.5 Citron
 Salt
 Peber
 
 Pynt:
  friskDild
 
Opskrift:
Kogning af asparges:
Beregn 6 asparges pr. person.
Aspargesene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebræt, da de ellers nemt knækker.
Aspargesene lægges i en gryde med letsaltet vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad.

Hollandaise:
Smørret smeltes. Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

Anret aspargeserne med Hollandaise over og pynt med frisk dild.





karakterer:
Opskriften er vist 2347 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu