Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Tema
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Gærfrie Grundopskrifter opskrifter
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4
-
31
Hjemmelavet friskost
5
-
2
Hjemmelavet marcipan
3.8
-
54
Smutning af mandler
3.7
-
35
Hjemmelavet pistaciemarcipan
2.7
-
61
Koge pølser
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
4
-
1
Hvid sildelage - Eddikelage
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
3.2
-
20
Fiskefars
4
-
58
Kogning af hummer
1
-
1
Partering af and
4.3
-
82
Beignetdej
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
3.5
-
63
Smilende æg
2.6
-
493
Hårdkogt æg - Kogte æg
4.2
-
61
Æblekagerasp
4
-
45
Kogning af løse ris
4.4
-
107
Kogning af blomkål
2
-
3
Hønsebouillon - Hønsefond
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
4
-
1
Mælkefri Creme fraiche
4
-
1
lasagne plader med spinat
4.5
-
50
Tørrede æbleringe
2.8
-
3
Nokedli (dumplings)
1.9
-
4
Kogt squashmos
4.2
-
3
Tilberedning af spaghettisquash
2.5
-
20
Saltning af stegeflæsk
4.1
-
36
Varmrøgning af Ål
3
-
2
Dybfrysning af spaghettisquash
3.4
-
9
Dybfrysning af squash
2.5
-
3
Grundopskrift på squashblanding til frysning
1.8
-
3
Provencekrydderi
4.5
-
2
Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost
4.3
-
2
Kandiserede martsvioler
2.4
-
10
Rabarbervin
4.5
-
2
Purløgsost
4.5
-
2
Hjemmelavet rejeost
3.4
-
9
Knapost
4.8
-
6
Valnøddeost
4
-
1
Hvidløgsost
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
4.5
-
2
Nougatkrokant
2.4
-
152
Surstrømning
3.4
-
16
Modning af fasan
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
3
-
12
Klargøring af anden
3.3
-
6
Rensning og flåning af stenbider
4.1
-
56
Kogning af skinke
4
-
1
Tørring af modne tomater
4
-
1
Worchestershiresauce
4.6
-
5
Tørrede figner
3.5
-
3
Dybfrysning af figner
3.4
-
7
Tørring af figner
3.2
-
5
Dybfrysning af modne tomater
4.1
-
14
Melboller 02
2.5
-
2
Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini
4.8
-
5
Kogning af laks
4.5
-
4
Tørrede blommer
4
-
1
Hjemmelavet fiskeboullion/fond
2.7
-
37
Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk
4.3
-
2
Polenta (Majspolenta)
4
-
1
Olivensmør
2.4
-
11
Bedre smør (Mælkefri smør)
1
-
69
Hjemmelavet karry
4
-
1
Smøreost med urter
3.3
-
6
Selvhævende mel
3.8
-
5
Kogning af høne
2
-
12
Hjemmelavet Tahini / Tahin
4.5
-
2
Hurtig sesammælk
4.1
-
5
Sagomasse (Æg erstatninger)
4
-
1
Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
3.7
-
3
Oksebouillon
4.1
-
5
Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer
3.6
-
6
Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)
3.8
-
16
Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)
4.8
-
3
Syltede valdnødder
2.2
-
3
Hjemmelavet tomatpasta
4.5
-
2
Hjemmelavet spinatpasta
4
-
1
Hjemmelavet fettuccine grundopskrift
4.1
-
16
Hjemmelavet pasta 3 slags
4.5
-
17
Gulddråber - Vildtfond
5
-
1
Krydderskinke
3.5
-
6
Glaserede valnødder
2.8
-
6
Tempura dej
2.5
-
5
Grundregler for henkogning i trykkoger
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
5
-
1
Ekstra kraftig suppe i trykkoger
4.6
-
4
Vegetarbouillon i trykkoger
5
-
1
Grundregler for kompot og mos i trykkoger
1.9
-
4
Grundregler for grønsager i trykkoger
5
-
1
Grundregler for fisk i trykkoger
1.7
-
16
Grundregler for kødretter i trykkoger
3.4
-
6
Grundregler for kogning af suppe i trykkoger
2.8
-
4
Svenske kryddersild
5
-
1
Kryddersild 5
5
-
2
Kryddersild 4
5
-
1
Kryddersild 3
5
-
1
Kryddersild 2
4.2
-
6
Saltsild 2
næste
Gærallergi hovedmenu
Her finder du gærfrie opskrifter og andre nyttige oplysninger omkring gærallergi.