Smilende æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog.
Ægget lægges på en ske og puttes i gryden. Kog i ca. 7 minutter for M/L størrelse æg. Det varme vand hældes af og koldt vand hældes over og æggene står ca. 10 minutter i vandet inden de pilles. Tips: kogetiden varierer efter størrelse. |
|
Opskriften er vist 315453 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne