Populære opskrifter på Vegetar frikadeller
Squashen rives, saltes og trækker mindst ½ time, hvorefter de aftrykkes for væde. Røres med æg, mel, krydderurter, salt og evt. lidt hytteost. Steges gyldne i lidt olivenolie...
Se mere her
Gulerødder, selleri, kartofler rives groft og blandes med revet løg, æg, rasp, karry, timian, Salt og peber Presses fri for væde samtidig med at de formes til frikadeller. Grønsagsfrikadellerne steges ca. 15 min. på hver side...
Se mere her
Du skræller gulerødderne og river halvdelen af dem på den grove side af rivejernet, mens den anden halvdel rives på den fine side. De revne gulerødder blandes med rasp, æg og krydderier, og det hele røres godt sammen. Lad farsen hvile...
Se mere her
Skræl kartoflerne og riv dem groft og pres/knug dem fri for væde. Løget pilles og hakkes fint. Bland det revne med æggeblommer, cremefraiche, mel, salt og peber. Presses godt sammen til store frikadeller og steg på pande i halvt smør og...
Se mere her
Blomkålen skylles og renses, og deles i stok og buketter. Alt skæres i tern som til biksemad - hver ting for sig. 1/3 af buketterne tages fra. Kog resten af buketterne og læg dem sammen med de rå buketter til afdrypning. De skal være helt...
Se mere her
Champignonerne renses og hakkes fint. Svits champignonerne på en tør pande til de ikke længere afgiver væde. Bland champignon, finthakket løg, hakket persille, salt, peber, havregryn og æg til en fars som stilles i køleskabet 30...
Se mere her