Squashfrikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Squashen rives, saltes og trækker mindst ½ time, hvorefter de aftrykkes for væde.
Røres med æg, mel, hakkede krydderurter, salt og evt. lidt hytteost. Steges gyldne i lidt olivenolie. |
|
Opskriften er vist 56153 gange,
og udskrevet 1175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (214 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2012-08-21 08:55:46 De er rigtigt gode, men det er ganske rigtigt vigtigt at få meget væde ud. Jeg brugte en blanding af hvedemel, grahamsmel og rasp. Jeg har prøvet at variere med både karry og spidskommen, og begge dele blev vellykket. Julie - 2012-04-26 18:28:48 jeg serverede dem for min date og han elskede dem vi er kærester nu det kan jeg takke dem for. Julie - 2012-04-26 18:27:35 Hej mine frikadeller var fantaiske og mig og min date vi spiste dem og det var meget romantisk vi er kærester nu Louise - 2010-08-18 20:15:29 hej mine deller blev helt fine, jeg brugte også 3 viskestykker til at få væden af Karin Hansen - 2009-08-21 09:38:24 Prøv med mere groft mel, fik en god konsistens i "farsen" da jeg brugte grahamsmel. Blev serveret med nye kartofler, dampede bønner og en feta/tomat/persille salat. Per - 2008-08-31 12:48:33 Det kunne ikke lade sig gøre at stege squashfrikadellerne her som almindelige frikadeller, væden fra squashen blev ved med at trække ud selvom vi havde saltet og presset dem fri for væde. Vi valgte at bage dem i en æbleskivepande for at få den runde form, men de kan også bages på en almindelig pande, eller blenispande som små pandekager. Ved ikke om man kunne salte squashen 1 time og måske småkoge dem lidt i en gryde om det ville hjælpe, men de smagt ok. Vi serverede grillet flået rød peber, champignon a la creme og pommes risole til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne