Gulerodsfrikadeller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du skræller gulerødderne og river halvdelen af dem på den grove side af rivejernet, mens den anden halvdel rives på den fine side.
De revne gulerødder blandes med rasp, æg og krydderier, og det hele røres godt sammen. Lad farsen hvile cirka 15 minutter. Steg så frikadellerne som almindelige frikadeller, evt. i olivenolie |
|
Opskriften er vist 41376 gange,
og udskrevet 792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2005-01-01 01:01:01 Det var nogle kanongode frikadeller Patrick - 2005-01-01 01:01:01 Det smager helt vildt godt, mmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne