Gulerodsfrikadeller

Gulerodsfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gulerodsfrikadeller, billede 4 Gulerodsfrikadeller, billede 1 Gulerodsfrikadeller, billede 2 Gulerodsfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
5 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.5 tsk. Sellerisalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Du skræller gulerødderne og river halvdelen af dem på den grove side af rivejernet, mens den anden halvdel rives på den fine side.

De revne gulerødder blandes med rasp, æg og krydderier, og det hele røres godt sammen. Lad farsen hvile cirka 15 minutter.

Steg så frikadellerne som almindelige frikadeller, evt. i olivenolie





karakterer:
Opskriften er vist 41723 gange,
og udskrevet 795 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2295 (546 kcal)
KJ pr. Pers. 1147 (273 kcal)
Vægt ialt 642 gram
Vægt pr. Pers. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 357 KJ (85 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var nogle kanongode frikadeller

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager helt vildt godt, mmm...