Grønsagsfrikadeller
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 113883 gange,
og udskrevet 1894 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (45 stemmer) |
|
Kommentarer pernorregaard - 2020-03-14 20:03:47 Vege-Frikadeller med selleriknold som hovedingrediens smager supergodt, helt anderledes end kogte i en suppe. Farsen er også mere formfast end hvis der bliver brugrt squash, f.eks. anonym - 2018-05-20 20:49:58 Virkelig lækker opskrift :) det er et hit ved bordet :) Tanja - 2015-01-24 17:54:38 Kan man give de revne grøntsager et lille opkog, så de ikke er så hårde? Ínge V. - 2011-08-13 15:21:09 De rå kartofler kan udskiftes med kogte. De kogte kartofler moses og blandes med de øvrige ingredienser. På den måde hænger farsen bedre sammen og der bliver knap så meget bid i frikadellerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne