Nytårsforret
Tunen hældes i en sigte og dryppes af. 4 blade husblas udblødes i kold vand. Tun, groft revet løg, creme fraiche og saft fra citronen blendes. Caviar røres ud heri. Knug vandet af husblasen. Smelt med et par skefulde kogende vand. Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant piskning...
Se mere her
Fordel salaten i cocktailglas eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste...
Se mere her
Laksemousse: Den ferske laks koges i cirka 10 min. Herefter skal laksen afkøles. Husblas sættes i blød i koldt vand. Når den kogte laks er afkølet, skal der laves en laksemousse. Laksen findeles med en håndmixer eller blender....
Se mere her
Brug en god oliven olie og hæld op en skål Knæk halen af mod ryggen så den sorte tarm kommer med ud. Klip nu med en lille skarp spids saks skallen igennem på maven af hummerhalen. Luk halen op og bred den ud så den deler sig i skallen...
Se mere her
Skallerne ristes godt af, grønsager, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt. Hvidvin og fonden tilsættes og det hele koges godt igennem 1-1½ time...
Se mere her
Se flere af nytårets opskrifter her |