Himmelske jomfruhummerhaler i ovn
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brug en god oliven olie og hæld op en skål. Krydderurterne 2 spsk. ialt hakkes fint og vendes i olien sammen med hakket hvidløg, salt og peber og stilles til side.
Knæk halen af mod ryggen så den sorte tarm kommer med ud. Klip nu med en lille skarp spids saks skallen igennem på maven af hummerhalen. Luk halen op og bred den ud så den deler sig i skallen. Læg halerne på en bageplade med maven op, smør dem med krydderolien. Sæt hummerhalerne i en varm ovn på 200 grader C. alm. ovn i max. 6 minutter. sæt stopuret til - De må endelig ikke få mere. Tips: Friske krydderier - f.eks. mynte salvie og citronmelisse - der findes andre skønne citron krydderplanter. Brug hvad som helst. Vi har her brugt hele jomfruhummere, men da det kun er halerne vi bruger så vil du også kunne købe og bruge jomfruhummerhaler, så skal du kun indkøbe ca. 350 g. pr. kg. hele jomfruhummere. Selve kroppen kan du bruge til en hummersuppe. Tilbehør. Flutes/bagerens den gode, eller bag selv Salat - som man selv syntes Hvidløgssmør Italiensk pasta - Brug den tynde pasta -. købes i f.eks. Føtex og findes i køleboksen Pesto - grøn el. rød - (helst hjemmelavet) |
|
Opskriften er vist 357776 gange,
og udskrevet 4014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne